Autorijschool Kijkuit

Toen Autorijschool Kijkuit met Searacon contact opnam was de behoefte groot om de website te vernieuwen. Tijdens de eerste gesprekken hebben we gedachten en ideeën met elkaar uitgewisseld. Deze zijn samengekomen in het nieuwe ontwerp van de website die door Autorijschool Kijkuit positief ontvangen werd. Een erg belangrijk aspect wat goed naar voren komt is de persoonlijkheid van Autorijschool Kijkuit.

 

Autorijschool Kijkuit

website

Wat hebben we gedaan?

design, development
mm
mm

Wie heeft er aan dit project gewerkt?

<a href="https://searacon.nl/author/wesley/" title="Berichten van Wesley Verheyen" class="author url fn" rel="author">Wesley Verheyen</a> en <a href="https://searacon.nl/author/rachelle/" title="Berichten van Rachelle de Zwart" class="author url fn" rel="author">Rachelle de Zwart</a> hebben samen aan dit project gewerkt! Ze zijn er supertrots op. Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag voor een van hen? Neem dan contact op!
mm
mm