Fifteen52

Fifteen 52 is een internationale organisatie die een groot aantal velgen voor auto’s verkoopt. De distributeur van de Benelux heeft ons gevraagd om voor deze regio de website te realiseren. Klanten kunnen alle benodigde informatie over de velgen online bekijken. Als klanten geïnteresseerd zijn geraakt is er de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of de velg te bestellen.

De gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel heeft geresulteerd in meer offerte aanvragen. Fifteen 52 spreekt hier zijn tevredenheid over uit en is tevreden hierdoor meer in contact te komen met klaten.

Fifteen52

website, webshop

Wat hebben we gedaan?

development
mm
mm

Wie heeft er aan dit project gewerkt?

<a href="https://searacon.nl/author/wesley/" title="Berichten van Wesley Verheyen" class="author url fn" rel="author">Wesley Verheyen</a> en <a href="https://searacon.nl/author/rachelle/" title="Berichten van Rachelle de Zwart" class="author url fn" rel="author">Rachelle de Zwart</a> hebben samen aan dit project gewerkt! Ze zijn er supertrots op. Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag voor een van hen? Neem dan contact op!
mm
mm