Premium Vloeren

Het resultaat van deze opdracht is een stijlvolle webwinkel waar een groot assortiment pvc vloeren eenvoudig te bestellen zijn. De bezoekers kunnen m.b.v. een berekenmodule het aantal benodigde pakketten pvc vloer uitrekenen. Gebruiksvriendelijkheid heeft tijdens deze opdracht centraal gestaan. Bezoekers kunnen met een paar klikken een nieuwe vloer bestellen.

Searacon heeft met veel plezier aan deze opdracht gewerkt. We verzorgden de huisstijl, het ontwerp en realisatie van de webwinkel en we beheren tot op de dag van vandaag de heel inhoud van de webwinkel.

Premium Vloeren

website, webshop

Wat hebben we gedaan?

design, development
mm

Wie heeft er aan dit project gewerkt?

heeft aan dit project gewerkt! Is er super trots op. Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag aan Wesley? Neem dan contact op!
mm