Over ons

Of het nu webapplicaties of websites zijn: alles bij Searacon wordt door een hecht team van experts gemaakt. Alle neuzen staan in dezelfde richting. Onze teamspirit betekent dat we het speelse karakter van een beer die een zalm probeert te vangen, niet verloren zijn. Integendeel: dit is onze kracht. Werk is ook spel. Onze kennis, humor, creativiteit en passie zijn de motor van onze drive. Met onze speelse, frisse energie kleurt het Searacon-team elke website, huisstijl of webapplicatie verder in. Wie weet ook die van jou?


  • Bureau Citymarketing Terneuzen werkt sinds de oprichting van Stichting Citymarketing Terneuzen, 2015, op structurele basis samen met Searacon. Zij wisten ons direct te overtuigen met hun expertise en creativiteit. Searacon heeft zich de afgelopen jaren van samenwerking bewezen als een kundige partij, waar persoonlijk contact, betrouwbaar, snelheid en meedenken belangrijke begrippen zijn.

    Tanya Joustra | stadterneuzen.nl

  • Searacon doet al jaren lang websites voor ons maken en onderhouden naar volle tevredenheid , klant gerichte service en maatwerk oplossingen staan hoog in het vaandel bij heel het team iedereen denkt mee kortom GEWELDIG!! ga vooral zo door Sandra en Bastiaan Broodjesbar Bocadillo

    Sandra & Bastiaan | broodjesbarbocadillo.nl

  • Een stijlvolle website met dé webwinkel bij uitstek voor kwaliteitsvolle vloeren van pvc: dat is waar deze website voor staat. Het strakke design oogt transparant en straalt degelijkheid, betrouwbaarheid, luxe en klasse uit. De geïntegreerde webshop is vlot te doorzoeken en heeft uitgebreide keuzemogelijkheden.

    Jos Konings | premiumvloeren.nl