Front end developer

WIE ZIJN WIJ
We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen online oplossingen voor web en mobiel. We creëren websites, webapplicaties, integraties, e-commerce oplossingen, mobile apps en meer. Hiermee helpen we onze klanten hun online doelstellingen te bereiken. We werken met een compact en dynamisch team met veel passie aan creatieve en vernieuwende projecten voor prachtige klanten.

WIE ZOEKEN WE
We zoeken een enthousiaste en bevlogen front-end web developer om ons team te versterken met indrukwekkende front-end skills. Je bent een kei in HTML, CSS en Javascript en je hebt ervaring met enkele frameworks. Je zult werken aan allerlei verschillende opdrachten, waar jij samen met je team bouwt aan het allerbeste resultaat.

WAT WIJ VERWACHTEN

  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief
  • Je hebt kennis van HTML5, CSS3, Sass & Javascript
  • Je kent WordPress als de beste.
  • Je werkt nauwkeurig en creëert gestructureerde code
  • Je bent een team-player
  • Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)
  • Het constant ontwikkelen van je technical skills vind je belangrijk
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring

WAT JIJ KAN VERWACHTEN
Werken aan interessante projecten, met diversiteit van klein tot groot Doorgroeimogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen Een marktconform salaris, inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden Platte organisatiestructuur met een gezellige werksfeer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessen in deze vacature?

Vul dan snel het formulier in!
mm

Met wie ga je samenwerken?

is al onderdeel van het searacon team! Wil je meer weten over deze Vacature? Neem dan gerust contact op met Alexander