Delta Marine Crewing

Delta Marine Crewing is een bemanningsbureau gevestigd in Vlissingen.
Elke dag brengen onze bevlogen Crewingmanagers werkgevers en medewerkers bij elkaar, zodat projecten – waar ook ter wereld – verzekerd zijn van continuïteit en de juiste bemanning.

Daar heb je natuurlijk een leuke website voor nodig! En wij als Searacon pakken deze leuke uitdaging natuurlijk met twee handen aanpakken. Voor Delta Marine Crewing hebben wij daarom ook een leuk, fris ontwerp gemaakt.

Delta Marine Crewing

website

Wat hebben we gedaan?

design, development
mm
mm

Wie heeft er aan dit project gewerkt?

<a href="https://searacon.nl/author/wesley/" title="Berichten van Wesley Verheyen" class="author url fn" rel="author">Wesley Verheyen</a> en <a href="https://searacon.nl/author/rachelle/" title="Berichten van Rachelle de Zwart" class="author url fn" rel="author">Rachelle de Zwart</a> hebben samen aan dit project gewerkt! Ze zijn er supertrots op. Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag voor een van hen? Neem dan contact op!
mm
mm