Tollenaar

Boerderijwinkel Tollenaar is ooit klein begonnen maar nu uitgegroeid is tot een groot familiebedrijf. In de winkel komen de sterke punten van Boerderijwinkel Tollenaar al jaren naar voren. Online waren deze tot voor kort nog niet terug te vinden. Searacon heeft een sterk concept en ontwerp gepresenteerd. De sfeer van het bedrijf en de winkel komen terug in de website. Klanten krijgen een goed beeld van wat het bedrijf te bieden heeft!

Boerderijwinkel Tollenaar is nu ook online te benaderen wat resulteert in meer klanten en online aanvragen!

Tollenaar

website

Wat hebben we gedaan?

design, development
mm

Wie heeft er aan dit project gewerkt?

heeft aan dit project gewerkt! Is er super trots op. Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag aan Wesley? Neem dan contact op!
mm