Ja dat kan. Al onze websites zijn voorzien van Google Analytics, dit programma houdt precies bij wie de website bezoekt en waar ze vandaan komen. Wanneer je wenst de aantallen in te zien, zullen we een account voor je maken.
We kunnen ook de niet door ons gemaakte websites voorzien van Google Analytics.
Op een website wordt veel met foto’s (beeld) gewerkt. Ook kan het nodig zijn om bestanden op de website aan te bieden. Dit soort bestanden kunnen aangeleverd worden via de e-mail. Als de bestanden te groot zijn om normaal via e-mail te versturen, dan is wetransfer.com wellicht handig.
Nee, deze zijn niet van ons. Er worden dagelijks veel spookfacturen gestuurd in de hoop dat er mensen zijn die hier in trappen en geld betalen voor iets wat ze niet ontvangen. Vaak zien de facturen er betrouwbaar uit en bevatten ze ook je naam en eventueel zelfs je adres, hierdoor lijken ze dus erg op echte facturen. Enkele bekende bedrijven die dit op grote schaal doen zijn bijvoorbeeld NL Domein Host en Domeinhost Nederland. Als je twijfelt over een factuur kun je altijd contact met ons opnemen.
Beveiligingscertificaten voor websites, ook wel SSL-certificaten genoemd, zijn steeds populairder. Reden hiervoor is dat “visitekaartjewebsites” steeds vaker vervangen worden door websites die te vergelijken zijn met complete applicaties (met formulieren, online winkels etc.) die een betere beveiliging vereisen. Een andere reden waarom deze certificaten populair zijn, is omdat Google een beveiligde website waardeert met een iets hogere plaats in de zoekresultaten.
Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen de computer van de bezoeker en de webserver van de website (zolang je op https:// zit uiteraard). Over die lijn gaat vaak gevoelige informatie, bijvoorbeeld als je inlogt, bankiert of formulieren invult. Of een verbinding beveiligd is, herken je aan de https:// die in de adresbalk te zien is, deze word aangevuld door een groen slotje en Veilig.